B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

20 maart 2009

Barcamp Antwerpen vooraf in tweets

Barcamp Antwerpen zal morgen plaatsvinden. Uiteindelijk kan iedereen die aanwezig wenste te zijn, effectief deelnemen. Waar er initieel een stormloop was op de 120 beschikbare plaatsen - lees ook dit bericht, ziet het er naar uit dat er wel eens minder dan 100 personen effectief opdagen. Hopelijk wordt de lijst van de personen die afgemeld hebben (nu 56 personen) niet langer dan de lijst van de personen die effectief aanwezig waren.

Barcamp Antwerpen was in ieder geval een dankbaar onderwerp in een heleboel Twitter conversaties de afgelopen maanden. De oudste tweet die ik kon terugvinden met Twitter Search dateert van 29 november 2008. Ik heb een sterk vermoeden dat er daarvoor ook al tweets waren over Barcamp Antwerpen.

De grafiek hieronder geeft een beeld in de tijd van de Twitter boodschappen over Barcamp Antwerpen.


Sinds 29/11/2009 tot zojuist waren er (althans volgens Twitter Search) 644 boodschappen in verband te brengen met Barcamp Antwerpen, dit zijn Twitter boodschappen waarin de termen Barcamp Antwerp of Antwerpen of #bca vermeld werden.

De meest productieve Twitteraars over Barcamp waren tot nu toe @barcampantwerp (helemaal geen verrassing), @amedee, @StefaanLesage, @Topanga en ten slotte @Inferis. In het totaal waren er tot nu toe reeds 148 Twitter users met een publiek profiel die Barcamp Antwerp/Antwerpen of #bca aan bod lieten komen in hun tweets.

Ik kijk al uit naar Barcamp Antwerpen en de stroom Twitter boodschappen die door dit event de wereld in zullen gestuurd worden.

Related Posts with Thumbnails