B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

17 september 2009

Schoolbord en Donamail

Hoe jaag je de personen die op je site geregistreerd zijn in de gordijnen ? Door er voor te zorgen dat je geregistreerde gebruikers zonder dat ze er om gevraagd te hebben allerlei commercieel getinte mails toegestuurd krijgen. Om de last wat te verzachten kan je ook iets vermelden over goede doelen, dit werkt immers vaak ...

Beste SchoolBORDlid,

SchoolBORD wordt helemaal vernieuwd! Zo kun je binnenkort je vrienden van school nog beter terugvinden.

Er komt onder meer een connectie met Facebook en Netlog. Zo willen we ons ledental van ruim 100.000 zo vlug mogelijk verdubbelen. Ook de 25.000 schoolfoto's willen we verveelvoudigen zodat ook jij jezelf binnenkort op een klasfoto kan zien staan. Uiteraard blijft SchoolBORD even veilig en discreet als voorheen. Niemand kan immers je privé-gegevens bij ons zien. Alle mails verlopen via SchoolBORD.

SchoolBORD wil ook iets doen voor anderen. Daarom zal je als SchoolBORDlid binnenkort mee kunnen kiezen uit vijf geselecteerde goede doelen. Het uitverkoren goede doel krijgt dan van Schoolbord financiële steun. We gaan je regelmatig op de hoogte brengen over de evolutie en werking van dat gekozen goede doel.

Daarom is SchoolBORD met al haar leden sinds kort aangesloten bij www.donamail.be. Een prachtig initiatief waarbij je als lid bereid bent af en toe een e-mail met voordelen en kortingen te ontvangen. In ruil stort Donamail VZW per ontvangen e-mail een bedrag aan het goede doel dat je als lid zelf mag kiezen. Hier zal het geld dus gaan naar het goede doel dat we samen bepalen en naar SchoolBORD om de site nog leuker en groter te maken.

Indien je liever niet meewerkt aan dit prachtige initiatief ben je natuurlijk altijd vrij om jezelf als lid van Donamail VZW uit te schrijven door hier te klikken. In de toekomst blijf je dan gratis toegang hebben tot de basis functionaliteiten van SchoolBORD.

Klik hier voor jouw inloggegevens van Schoolbord

Véél groetjes van het gloednieuwe Schoolbord-team

En tot heel binnenkort.

3 Bedenking(en) :
Anonymous Wim had op 18 september, 2009 06:43, de volgende bedenking ...

Ik had de mail ook gekregen, maar niet echt nagelezen. Maar nu verontrust het mij toch een beetje.

Enerzijds zeggen ze dat alle mails via schoolbord verlopen, maar anderzijds zou je wel mails krijgen van donamail. Gaat alle emailverkeer dan eerst langs schoolbord of hebben ze 'gewoon' alle emailadressen doorgegeven/verkocht?

 
Anonymous yab had op 18 september, 2009 11:07, de volgende bedenking ...

Genoeg reden voor mij om schoolbord definitief de rug toe te keren.

 
Anonymous Anoniem had op 18 september, 2009 14:56, de volgende bedenking ...

En de "unsubscribe" functie die onderaan het bericht staat werkt natuurlijk niet. Had al eerder slechte ervaringen met deze site.

 

Heeft u ook een bedenking ?

<< Home

Related Posts with Thumbnails