B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

18 december 2009

Barcamp Gent 3

De derde editie van Barcamp Gent vindt op 19 december plaats, niet in het glazen huis, maar wel bij het IBBT. De inschrijvingen voor het event startten op 14 november. De buzz op Twitter startte al iets vroeger, vanaf 13 november (met deze tweet).

Sinds 13 november waren er meer dan 600 verschillende Twitter boodschappen van 169 verschillende Twitter gebruikers.


Waar het aantal Twitter berichten naar mate 19 december dichterbij kwam sterk toenam, kende de evolutie van het aantal aangemelde personen op de Twikilist een tegenovergestelde trend. Op het toppunt waren er tot 160 verschillende personen aangemeld. Dit waren 100 deelnemers die er vroeg bij waren, de personen op de wachtlijst en de #pkz crew die alles organiseert. Zojuist was het aantal aanwezigen al teruggevallen tot 130. Het goede nieuws is dat de wachtlijst weggevallen is, iedereen kan binnen.


En hopelijk kunnen al die personen die er uiteindelijk toch niet bij kunnen zijn morgen op Twitter toch een beetje meevolgen wat er op Barcamp Ghent gebeurt, bijvoorbeeld via Twitter Search.

Related Posts with Thumbnails