B.V.L.G.

Mijn Initialen - Bedenkingen van en over mezelf, over business, over het webgebeuren, over social media, over alles rondom mij

23 september 2009

Prijzen Friday Bikeday 2009

Het zomerseizoen van de actie Friday Bikeday liep af op 18 september 2009. Sinds het begin van het seizoen, op 8 mei 2009, legden de deelnemende fietsers 's vrijdags meer dan 184.000 km af (zoals te lezen op Leefmilieu Brussel). Er werden ook prijzen uitgereikt aan de deelnemende bedrijven. Hierbij werd gelukkig rekening gehouden met de omvang van de bedrijven.

1 - 50 werknemers : Norwegian Association of Local and Regional Authorities
51 - 100 werknemers : White and Case
101 - 300 werknemers : Axen
301 - 1000 werknemers : Atos Worldline
1001 en meer werknemers : Dexia

Op de site Friday Bikeday kan je nog steeds de laatste resultaten bekijken. 3376 verschillende personen hebben zich tot nu toe ingeschreven, 78 verschillende bedrijven en organisaties hebben zich aangemeld. Daarstraks stond de teller van het aantal afgelegde kilometers op 211.134, wat al een pak meer is dan is dan de afstand vermeld in het bericht van Leefmilieu Brussel. Het nieuws over de uitreiking van de prijzen is al op verschillende plaatsen te vinden (bijvoorbeeld bij Brusselnieuws).


In de rubriek "news & events" van de site Friday Bikeday zelf zijn de namen van de winnaars zelf nog niet terug te vinden. Het lijkt mij spijtig dat de website van Friday Bikeday in deze actie een beetje stiefmoederlijk behandeld wordt, denk maar aan de domeinnaam die begin september een tijdje vervallen bleek, zoals in eerder bericht hier te lezen valt.

Related Posts with Thumbnails